logo
Edit Content

Regulament de ordine interioara

                    REGULAMENTUL DE ORDINE INTERIOARA
                              DOMENIUL VALEA LUPILOR

 

     Dorinta noastra este sa le oferim oaspetilor nostril o experienta exceptionala din punct de vedere al curateniei, sigurantei si confortului.

     Aceste reguli au fost stabilite pe baza standardelor din industria hoteliera si a procedurilor noastre interne. Ele vor fi considerate ca fiind acceptate de catre oaspetii nostril odata cu rezervarea, iar prin semnarea formularului de inregistrare se accepta si se respecta toate politicile si regulile acestei proprietati, reguli care vin in sprijinul clientlior nostril.

 GARANTAREA REZERVARII

     Varsta minima pentru a putea face rezervare este de 18 ani. Se accepta carti de credit Visa, Master Card, Maestro, carduri de vacanta Edenred, Sodexo si Up Romania. La momentul in care se face rezervarea nu se debiteaza cardul dv. Cardul doar garanteaza rezervarea. Pentru rezervari, se achita 30% din valoarea sejurului. Daca se anuleaza rezervarea, avansul nu se returneaza, dar se poate folosi pentru rezevari ulterioare in functie de disponibiltati.

 CHECK-IN/CHECK-OUT

     Check-inul incepe  la ora 16. Dupa inregistrare, clientilor li se inmaneaza cheia.

      Check-out se face in intervalul orar 10-12, dar nu mai tarziu de ora 12.

      Va rugam sa predati cheia la receptie in momentul inregistrarii iesirii.

  INREGISTRAREA OASPETILOR

      Oaspetii trebuie sa aiba varsta de cel putin 18 ani pentru a se putea caza, sa prezinte la receptie un document de identitate si sa completeze fisa de cazare in care vor furniza detalii de contact precum nume, prenume, adresa, nr. de telefon, serie, nr. carte de identitate sau pasaport, semnatura.

      Numele tuturor oaspetilor trebuie inregistrate conform legislatiei in vigoare. Datele sunt cu caracter confidential.

 FUMATUL 100% INTERZIS IN INTERIORUL HOTELULUI

       Fumatul este interzis in camera, restaurant, holuri, sala de conferinte, sala de jocuri, spa, biblioteca, grup sanitar.  Oaspetii sunt incurajati sa informeze imediat receptia daca simt miros de fum sau alte mirosuri suspecte. Aceasta politica nu intentioneaza sa interzica turistilor sa fumeze, ci doar sa reglementeze unde se poate fuma, fara sa fie afectati cei care nu fumeaza. Fumatul este permis doar in zonele special amenajate in acest scop ( terase, balcoane).

 DREPTUL DE A SELECTA CLIENTII

       Domeniul Valea Lupilor este proprietate privata. Ne rezervam dreptul de a nu accepta clienti care sunt sub influenta alcoolului, drogurilor, care perturba linistea celorlalti clienti, care nu respecta regulile si politicile hotelului, provoaca stricaciuni, incearca sa aduca in hotel substante interzise, inflamabile, toxice.

  ORE DE ODIHNA

      Se va pastra linistea intre orele 23:00 (11:00 p.m.) si 09:00 a.m. Daca sunteti deranjat de zgomotul  altor clienti, va rugam sa anuntati personalul hotelului. Televizoarele, tonul vocii sau alte echipamente audio vor fi tinute la un nivel care sa nu deranjeze. Trantitul usilor, alergatul pe holuri si scari si in alte locuri comune nu este permis.

 ACCESUL IN CAMERE

      Pentru a putea oferi oaspetilor o experienta cat mai placuta, ne rezervam dreptul de a intra in camera pentru curatenie, intretinere, verificari sau pentru a preveni eventuale pagube. Personalul hotelului va bate la usa si va cere voie inainte de a intra in camera.  Managerul hotelului isi rezerva dreptul de a intra in camera, chiar daca este marcata cu anuntul “ Nu deranjati” in cazul unei urgente, unei suspiciuni asupra unei activitati ilegale sau potentiale distrugeri ale bunurilor hotelului.

 SERVICIUL DE CURATENIE se desfasoara zilnic intre orele 10-16.

        Confortul dumneavoastra este foarte important pentru noi. Pe de alta parte ne dorim sa protejam pe cat posibil mediul inconjurator. Pentru oaspetii care au un sejur de mai multe zile, schimbam lenjeria si prosoapele la cerere, dupa minim 2 zile. Va rugam sa luati legatura cu persoanalul pentru astfel de solicitari.

 PATURI SUPLIMENTARE

        Hotelul dispune de un nr. limitat de paturi suplimentare. Taxa este de 80 de lei pentru fiecare pat suplimentar/zi. Capacitatea maxima este de un pat suplimentar in camera.

POLITICA OBIECTELOR PIERDUTE

       Nu ne asumam obiectele pierdute, furate sau deteriorate pe teritoriul domeniului.

       Daca descoperiti ca ati uitat ceva in camera, sunati la 0758550888 si ne vom da toata silinta sa gasim obiectul pierdut si sa vi-l returnam cat de repede posibil.

RESTAURANT/BAR

       Restaurantul este deschis zilnic intre orele 08-23:00.

Este interzisa consumarea bauturilor si a mancarii din alte surse in incinta restaurantului si a salii de jocuri.

Micul dejun se serveste intre orele 08:00 – 10:00.

Pranzul se poate servi intre orele 12:00 – 15:00, iar Cina: 18: 00 – 21:00.

In restul programului se pot servi bauturi de la bar.

       Pentru grupuri si evenimente se accepta derogari agreate in acord cu conducerea domeniului.

SPA

Program  10:00 – 22:00 cu programare prealabila.

SALA DE JOCURI

Program 10:00 – 13:00 si 16:00 – 22:00, cu programare prealabila.

TEREN DE SPORT

Program 09:00 – 13:00, 16:00 – 21:00

Accesul pe terenul de sport va fi permis cu programare prealabila numai cand terenul este uscat. Este cu desavarsire interzis, pentru protectia suprafetei de joc, accesul pe terenul de sport imbibat cu apa/zapada, precum si cu incaltaminte neadecvata ( bocanci, ghete cu crampoane,etc)

PARCAREA

Este gratuita pentru clientii domeniului, fiind special amenajata in acest sens. Vezi indicator. Este cu desavarsire interzisa parcarea in alte spatii din incinta.

ZOOPARC

Accesul la zooparc este gratuit pentru clientii domeniului.

ATENTIE! Gardul perimetral este bordurat cu fire albe prin care circula curent menit sa apere animalele de eventualii pradatori. Rugam nu atingeti gardul!

Este strict interzisa hranirea animalelor sau aruncarea catre acestea cu diferite obiecte( pietre, chistoace, etc)

Este interzisa intrarea cu alte animale ( caini, pisici) in apropierea zooparcului.

LACUL DE AGREMENT

Are destinatie strict ambientala. Este strict interzis inotul, pescuitul precum si aruncatul diferitelor obiecte in lac ( pietre, chistoace, alimente, etc).

Este interzisa depasirea gardului perimetral de protectie a lacului.

LOCUL DE JOACA/PARTIA DE SANIUS

Accesul este gratuit exclusiv pentru clientii domeniului.

Din respect pentru linistea tuturor oaspetilor, programul agreat pentru accesul la locul de joaca si partie este: 09:00 – 13:00 si 16:00 -21:00.

ATENTIE! Nu ne asumam responsabilitatea supravegherii copiilor in cadrul locului de joaca si partiei. Supravegherea copiilor  in vederea evitarii oricarui potential accident, revine in exclusivitate parintilor sau supraveghetorilor.

INTERNET, WIFI

Accesul la reteaua   WIFI este gratuit si nu este parolat.

IN CAZ DE INCENDIU SAU SITUATII DE URGENTA

Va rugam sa anuntati imediat personalul hotelului in cazul unui incendiu sau alta situatie de urgenta. Hotelul este echipat cu detectoare si stingatoare de incendiu marcate corespunzator.

MENTIUNI

Personalul hotelului este instruit sa raspunda situatiilor de nerespectare a politicii si regulilor hotelului. Oaspetii care refuza sa respecte aceste reguli menite sa asigure siguranta tuturor oaspetilor, vor fi evacuate fara sa li se restituie taxa de rezervare.

O copie a acestui Regulament se afla in fiecare camera si la Receptie.

Contact: 0758550888.